Stijlvolle handtassen 3/5 (1)

Stijlvolle handtassen voor stijlvolle meiden.

Mode zegt alles over stijl, looks, en trends. Iedereen wil meegaan met de stroom. Elk meisje of vrouw wil, zelfs nu ze jong of oud zijn de laatste mode trends volgen. Ons leven is niet compleet zonder de mode. We besteden veel tijd om de mode te volgen en altijd een oogje in het zeil te houden voor aankomende mode trends.

De mode industrie verdient dagelijks veel geld. Er zijn vele soorten mode, denk bijvoorbeeld aan: kleding, cosmetica, sieraden, ​​schoenen, enz. Maar in dit artikel gaat over de mode van handtassen, en hier meer over weten te komen. De handtas is een van de belangrijkste mode accesoires van een vrouw. Als je uit huis gaat, bent je niet compleet zonder je hand tas. Vrouwen zijn zeer bewust van hun handtas. De handtas geeft hen een extra look, en geet net die extra uitstraling. Dit is de reden dat ze geld besteden aan trendy tassen. Ook is de tas vaak een verlenging van andere accesiores zoals de leuke armbandjes van Biba.

De handtas is een uitting van mode voor hen, en ze zijn bereid veel geld te besteden als ze die stijlvolle handtas van hun keuze kunnen krijgen. Het geeft hen een elegante uitstraling. Stijlvolle vrouwen willen stijlvolle tassen. Ze kan zo haar kleine dingen zoals make-up, mobiel etc. onderweg mee nemen. Het Nederlandse tassen merk Bulaggi, maakt allerlei leuke tassen in verschillende soorten en maten.Verschillende handtassen

Soorten Handtassen

Er zijn vele verschillende soorten handtassen op de markt beschikbaar, hier een aantal voorbeelden:

Met vouw sluiting

Dit zijn de meest bekende handtassen ook wel sluiting handtassen genoemd. Dit is de speciale vouw over sluiting. Volgens onderzoek maken meer dan 60% van de vrouwen gebruik van dit soort handtassen. Dit is erg handig. Klein maar zeer nuttig. Het is het echte teken van de mode. Zij maken gebruik van een matching tas die de gewone look extra leuk maken. Meestal gebruiken meisje zwarte tassen die er goed uitziet bij elke outfit.

Hobo Bag (Zwerver handtas)

Dit soort tassen zijn groot in omvang. Ze hebben een apart vak binnen voor voorwerep. Deze tassen zijn voor de schouder. Meisjes kunnen wat meer dingen hierin drageen.  Deze tas is bijvoorbeeld zeer geschikt wanneer hij meegenomen word voor bij het shoppen. Dit is handig bij het ​​kopen van nieuwe dingen en om ze weer mee te nemen en het ziet er ook nog goed uit!

Minaudiere (Clutch)

Dit is een van de meest bruikbare tassen. Meisjes dragen hier meestal hun sieraden in. Er zijn vele ontwerpen en stijlen van dit soort tassen. Veel meisjes dragen ze tijdens het uitgaan, omdat ze lekker klein zijn. Bij sommige modellen zijn de meisjes die ze dragen het ware gezicht van de mode.

Schouder tas

Deze tassen worden geleverd met schouderriem. Meestal gebruiken vrouwen en meisjes ze om boeken te vervoeren voor naar school of het werk. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en designs.

Vul beoordeling in