Buddha to Buddha sieraden 4.5/5 (1)

Buddha to Buddha is een sieraden merk met Nederlandse roots, dit merk is in 1997 ontstaan door de Nederlander Batul Loomans, die in tijdens een reis door Bali geïnspireerd raakt om deze sieraden te maken. De Buddha to Buddha sieraden collectie staat bekend om zijn sterke en log uitziende armbanden en ringen. Dit is echt het “signature” van het merk. Verder zijn de materialen die gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Zo worden alleen de beste en meest exotische leersoorten gebruikt, als ook Sterling zilver van de 925 kwaliteit. Dit is een zeer hoog kwaliteit zilver waardoor het materiaal niet snel vaal word of uitslaat.

Verschillende Buddha to Buddha sieraden

Buddha to Buddha heeft een grote sieraden collectie. Enkele accessoires zijn; armbanden (leder & zilver), horloges, ringen, colliers, hangers en oorbellen. De ringen en colliers zijn het meest geliefd, dit komt omdat de prijs van deze producten wat lager ligt. Een Buddha to Buddha sterling zilveren armband kan al gauw tegen de € 300,- gaan, een heel mooi kwalitatief product, maar voor de meeste mensen toch een grote uitgave.

De collectie zijn namen, wellicht vernoemd naar kennis, vrienden en familie en de Batul natuurlijk naar de maker zelf.

Batul Edwin Kadek
Bawon Ellen Katja
Ben Esther Maarten
Chain Jack Michelle
Charity Joost Nathalie

 

Het succes van Buddha to Buddha

Buddha to Buddha heeft onder meer het succes te danken aan het originele ontwerp en de kwalitatieve en innovatieve materialen die zijn gebruikt voor de vervaardiging van de sieraden. Niet alleen dit heeft gezorgd voor de bekendheid en het succes van Buddha to Buddha, vele BN’ers dragen ook deze sieraden, een greep hieruit; Arfro Jack, Snoop Dogg, Robin van Persie en nog vele andere bekendheden die allemaal gezien zijn met dit mooie sieraad!

Deze mooie Buddha to Buddha sieraden zijn verkrijgbaar bij Watchmybusiness.nl, dé horlogewebwinkel van Nederland met uitstekende service en ook een echte winkel in de binnenstad van Dordrecht.

Vul beoordeling in